Deze cursus laat zien wat de basis is van het bidden vanuit onze identiteit in Christus. We verkennen de principes van het ‘Onze Vader’. We zullen kijken naar onze identiteit als zonen en dochters van God en naar wat onze positie is in Christus. Hoe leren we bidden in overeenstemming met Gods principes én Gods karakter? Hoe bidden we naar Gods specifieke wil? Wat betekent het bidden ‘in Jezus’ Naam’? Wat zijn de gaven van de Heilige Geest en hoe groei ik daarin? Hoe kan ik toetsen? Ook kijken we naar het verband tussen kracht en gezag en wat dit betekent voor de manier waarop we bidden.

‘Climbing Mountains’ is te volgen als losse cursus. Na afloop heb je een stevig fundament onder de principes van voorbede en ook meer inzicht in de principes van aanbidding. Daarnaast is het een basis die nodig is om te groeien in de gebedsbediening waarbij direct met mensen gebeden wordt voor bevrijding en genezing

De avonden bestaan uit interactief onderwijs en praktijk. Praktijk wordt vormgegeven met behulp van casussen, gebed voor situaties en voor elkaar. Tussen de lessen door wordt aangeraden telkens enkele hoofdstukken uit het bijbehorende boek te lezen.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor ieder die zich wil verdiepen in gebed en/of het verlangen heeft zich te ontwikkelen op het gebied van gebedsbediening (ministry gebed) of pastoraal gebed.

Praktische details

Deze cursus bestaat uit vijf maandagavonden van 20.00 tot uiterlijk 22.30

Nieuwe data nog niet bekend.

Locatie: Gebouw van Pitstop/De Hoop, Grand Combin 2 Eindhoven

Investering: €65,- inclusief cursusboek, koffie en thee. Als het bedrag een probleem is, neem vóór inschrijving contact op.

Voor meer informatie en inschrijven: contact