Crossing Point…Start

Veel mensen maken veranderingen door in hun leven. Vroeg of laat komen we allemaal momenten tegen waar we een overgang maken van de ene naar de andere toestand. We gaan van kind naar adolescentie en van adolescentie, naar volwassenheid. Soms is er een overgang van de ene naar de andere baan of studie, of verhuizen we. Zo zijn er vele overgangen te bedenken en uiteindelijk is er voor elk mens de overgang van dit leven naar het leven hierna.

De grootste overgang die mensen kunnen maken in dit leven is de overgang van duisternis naar licht. Het terug komen aan het hart van Vader God door het werk van Jezus Christus. Dit is vaak het begin van een weg samen met God waarin we leren om te staan in een compleet nieuw leven. Een weg waarin er ook hersteld mag worden van soms heftige ervaringen die soms al in de vroegste jeugd plaats kunnen vinden.

Crossing Point betekent ‘oversteekplaats’. Dat is wat we willen zijn. Een plaats waar we mensen helpen om deze belangrijke overgang van ‘het rijk van de duisternis’ naar ‘het Koninkrijk van de Zoon van Gods liefde’ te nemen. We willen ook een plaats zijn waar mensen die mogelijk al lang geleden die overgang gemaakt hebben, maar worstelen met hun plaats in het Koninkrijk van God, geholpen worden om te wandelen in de identiteit die God hen gegeven heeft.

Het is onze wens dat Crossing Point zegenend zal zijn voor veel mensen.

Hans Savert

Author

crossi1

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *