Kernteam

Hans Savert

Hans studeerde Technische Natuurkunde op de HTS, werkte in de research, marketing en internationale verkoop. Sinds 2002 heeft hij een eigen trainingsbureau in communicatie, teamtraining en ‘omgaan met onzekerheid’. Hij gaf 13 jaar les op de Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid bij Verpleegkunde, Toegepaste Gerontologie en Management in Zorg, op het gebied van gespreksvaardigheden, leiding geven, veranderprocessen en faciliteren van teams.

Van 2011 tot 2019 was hij oudste van de Bron in Eindhoven en in die rol hield hij zich vooral bezig met onderwijs, toerusting en pastorale zorg. Hij spreekt in diverse gemeentes in het land, is actief bij Cleansing Stream en coacht het leiderschap van diverse gemeentes. Vanaf 2008 verdiepte hij zich sterk in pastorale zorg, met name in de dienst van genezing en bevrijding, en is hij actief in de gebedsbediening. Vanuit de behoefte aan toerusting van gebedsteams heeft hij de cursus ‘Bergen verzetten’ ontwikkeld en hier een boek over geschreven met dezelfde titel. Omdat de vraag naar hulp en gebed toeneemt, is deze cursus ondertussen interkerkelijk. Het is zijn droom dat mensen die geen plaats meer vinden in de seculiere hulpverlening herstellen door de kracht van het kruis.

Hans (1964) is getrouwd met Corinne en is vader van drie volwassen kinderen.

Contact Hans: hans@crossingpoint.nl

Ingeborg Verleg

Het uitreiken naar mensen met moeite, zorg en innerlijke verwonding ligt Ingeborg na aan het hart. Dit verlangen is mede gegroeid vanuit haar eigen leven met de nodige worstelingen en gebrokenheid.
In de tijd dat zij kampte met geestelijke/psychische problemen, is zij op zoek gegaan naar wegen om de antwoorden en de juiste hulp te vinden die ze nodig had om te komen tot herstel. In dit proces is ze steeds meer gaan ontdekken van het diepe ontzagwekkende en bevrijdende verlossingswerk van Jezus Christus. De ontmoeting met Zijn Liefde, heeft haar de genezing en bevrijding gebracht waar zij naar op zoek was.

Dit alles heeft ertoe geleid dat ze zich, door het volgen van trainingen en cursussen, is gaan verdiepen op het gebied van gebedspastoraat en de bevrijding en genezingsbediening. Een aanzienlijk deel van haar tijd besteedt ze nu aan het helpen van mensen en aan training en toerusting. God werkt zeer krachtig door Ingeborg d.m.v. de gaven van de Heilige Geest.

Het is haar verlangen om door middel van Crossing Point dat wat zij zelf ontdekt doorleeft en ervaren heeft, door te geven aan anderen. Dit alles met het doel dat mensen tot heelheid komen en hun bestemming in Christus gaan ontdekken en met vreugde gaan uitleven!

Ingeborg (1960) is gescheiden. Ze is moeder van zeven kinderen en grootmoeder van elf kleinkinderen.

Contact Ingeborg: ingeborg@crossingpoint.nl