BERGEN VERZETTEN

de fundamenten van de gebedsbediening

Data 2023 zijn nog niet bekend

Deze cursus leidt op voor de bediening van bevrijding en genezing. Anders dan in eerdere edities, werken we met een deelnemersgrootte van maximaal 12 mensen. De cursus is dan ook alleen toegankelijk voor mensen die daadwerkelijk op hun hart hebben iets in deze bediening te gaan doen. Deze cursus is niet geschikt als je alleen wil onderzoeken of dit bij je past. Wellicht dat we in de toekomst daar een andere cursus voor organiseren.

Voor het volgen van deze cursus is enige geestelijke stabiliteit nodig. Het is handig als je al wat langere tijd met God wandelt en stevig staat in je identiteit in Christus.

In de cursus werken we het boek ‘Bergen verzetten’ door. Onderwerpen die aan de orde komen: gebed en je identiteit in Christus; het koninkrijk van God; geestelijke dingen; macht gezag en gebondenheid; binden en ontbinden; door God ingestelde grenzen, zegen en vloek; bidden voor innerlijk herstel en bevrijding. Doordat het boek beschikbaar is, kunnen we het aantal bijeenkomsten verminderen naar zes en meer aandacht besteden aan praktijk. De cursus vraagt een tijdsinvestering van enkele uren per week om tussen de bijeenkomsten in zelfstudie te doen.

De cursus wordt gegeven in de ontvangstruimte van de Hoop ggz, Grand Combin 2a, Eindhoven

Cursusavonden:

Aanvang: 19.30 einde ongeveer 22.00

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mail met motivatie naar info@crossingpoint.nl