Je bergen verzetten: vijf thema-avonden over bevrijding

In onze levens kunnen we aanlopen tegen allerlei bergen en blokkades waardoor we niet verder komen. Soms hebben we zicht op waar dit vandaan komt en soms ook niet. In vijf avonden zullen we de geestelijke principes achter deze blokkades ontdekken en toepassen zodat blokkades opgeruimd worden. 

In de eerste avond van deze serie worden de principes van bevrijding onderwezen. Dit helpt om zicht te krijgen op het eigen leven en op waar er wellicht meer vrijheid te krijgen is. Na de eerste avond volgen er nog vier waarin we gebieden langs gaan die vaak de ‘bergen’ vormen in onze levens: angst en controle, afwijzing, het geloven van leugens en gesproken woorden die een slechte invloed hebben op onze levens. (vloeken).

Het is mogelijk om de avonden los te volgen, maar we raden je aan om in elk geval de eerste avond bij te wonen zodat de principes helder worden die de avonden erna toegepast worden. 

Omdat de avonden los te bezoeken zijn is het nodig om je voor elke avond apart in te schrijven! Dat kan hieronder.

 

Let op: Deze avonden zijn ‘gratis’ toegankelijk omdat we ze graag laagdrempelig houden. We vragen je om naar draagkracht bij te dragen via de collectes gedurende de avonden.

Thema 1: De principes van bevrijding

Deze avond worden de geestelijke principes van gebondenheid en bevrijding uitgelegd. Hoe raakt iemand gebonden? Hoe kun je dat voorkomen? Hoe kun je vrij worden? Hoe voorkom je dat je te veel gefixeerd raakt op duisternis? Een avond die geestelijk inzicht geeft en sleutels aanreikt over hoe vrij te komen en te blijven. Er zal een gebedsteam aanwezig zijn.

Maandagavond 15 mei. Locatie Pitstop,  Grand Combin 2, Eindhoven

Zaal open om 19.30 Aanvang 20.00.

Thema 2: Vrij worden van angst en controle

Veel mensen leven in angst. Dit veroorzaakt dat ze moeten proberen om alle risico’s te controleren. Dit leidt tot gebondenheid en is niet Gods plan voor ons! Deze avond zullen we d.m.v. onderwijs ontdekken wat het antwoord van God is door het evangelie en een tijd nemen van gebed voor vrijheid van angst en controle.

Maandagavond 22 mei. Locatie Pitstop,  Grand Combin 2, Eindhoven

Zaal open om 19.30 Aanvang 20.00

Thema 3: Vrij worden van afwijzing

Zeg me dat ik leuk en aanvaard ben! Dit is de hunkering van de mensheid en dit leidt tot allerlei vormen van gebroken gedrag. Dat is niet zo vreemd want afwijzing doet letterlijk pijn…Deze avond zullen we d.m.v. onderwijs ontdekken wat het antwoord van God is door het evangelie en tijd nemen voor gebed voor vrijheid van afwijzing.

Maandagavond 5 juni. Locatie Pitstop,  Grand Combin 2, Eindhoven

Zaal open om 19.30 Aanvang 20.00.

 

Thema 4: Vrij worden van leugens

De waarheid maakt ons vrij, maar velen van ons geloven in leugens. En hoe weet je dat, want de leugen kan jouw werkelijkheid zijn geworden. Deze avond zullen d.m.v. onderwijs leugens ontdekken die veel mensen geloven, maar ook God vragen of Hij onze eigen specifieke leugen wil openbaren. We nemen tijd voor gebed voor vrijheid van leugens.

Maandagavond 12 juni. Locatie Pitstop,  Grand Combin 2, Eindhoven

Zaal open om 19.30 Aanvang 20.00.

Thema 5: Vrij worden van vloeken

Woorden kunnen in onze levens een enorme impact hebben. Dit geldt natuurlijk voor woorden van God, van andere mensen en van onszelf. Sommige woorden kunnen ons achtervolgen en vormen en werken dan als een (woord)vloek. Deze avond ontdekken we hoe dit werkt en hoe we daarvan vrij kunnen komen.

Als toetje zal er een profetisch team zijn om je te bedienen met woorden van God.

Maandagavond 19 juni. Locatie Pitstop,  Grand Combin 2, Eindhoven

Zaal open om 19.30 Aanvang 20.00.